CV-ketels

Atag Verwarming
Van den Broek Installatie BV is Atag SelectDealer. De CV-ketels zijn stil en betrouwbaar, daarom garandeert Atag deze warmte ook voor vele jaren. Omdat Van den Broek Installatie BV SelectDealer is, ontvangt u op bijna alle ketels 5 jaar garantie. Dit is in combinatie met een jaarlijks onderhoudscontract. Als u 10 jaar garantie op uw CV-ketel wilt, dan kan dat. U kunt hiervoor een Atag ComfortGarantie-contract afsluiten. Niet voor niets zijn de Atag CV-ketels in Nederland en Belgie “als beste” getest ! 10 jaar lang geen onverwachte onderdelenkosten. Een duidelijke afspraak!

Daalderop
Ons bedrijf is vanwege vakbekwaamheid en inzet door Daalderop, fabrikant van verwarmings- en warmwaterapparatuur, gecertificeerd als “Erkend Daalderop Installateur”. Hierdoor kunnen wij u op de Combifort combiketel maar liefst 5 jaar all-in garantie geven. Dit is in combinatie met een jaarlijks onderhoudscontract. Wanneer u geïnteresseerd bent in 10 jaar garantie op de onderdelen of 10 jaar all-in garantie dan biedt Daalderop deze mogelijkheid ook. Doe nu de check en kijk op www.Daalderop.nl!

Thermostaten
De meeste thermostaten werken als aan/uit contact. Dit houdt in dat de cv-ketel volledig (100%) gaat branden als het te koud is in de ruimte. Een modulerende thermostaat zal er voor zorgen dat de ketel optimaal wordt aangestuurd en dat hij op lage temperatuur blijft branden als dit nodig is. Hierdoor bespaart u structureel energiekosten. Niet elke thermostaat kan op elke cv-ketel, dus laat u hierover informeren.

Honeywell thermostaten
De meest gebruiksvriendelijke en meest verkochte thermostaten zijn van Honeywell. Door jarenlange ervaring brengen zij diverse modellen op de markt. Met name:
• Honeywell Kamerthermostaat: Round Aan/Uit of Modulation
• Honeywell Klokthermostaat: Chronotherm IV of Modulation
• Honeywell Klokthermostaat: Chronetherm Vision Modulation touchscreen

Kijk op ons samenwerkingsverband:             www.decv-ketelspecialist.nl