Een airco in je huis of kantoor helpt je door de warme zomerdagen heen. Zo kun je eindelijk weer heerlijk slapen, lekker bijkomen in de woonkamer, of productief zijn in je werkkamer. Van den Broek Installatiewerken uit Etten-Leur heeft een ruime keuze aan compacte Samsung airconditioners die snel en vakkundig door hen worden geïnstalleerd.

Koelen zonder tochtgevoel

De revolutionaire Samsung Wind-Free™-reeks airconditioners verspreidt de lucht geleidelijk, zonder dat hierbij het gevoel van tocht optreedt. De Fast Cooling-modus brengt de ruimte namelijk eerst op krachtige wijze op de gewenste temperatuur. Hierna sluiten de lamellen van de unit en wordt de lucht door duizenden microgaatjes de ruimte in geblazen, waardoor een comfortabele binnentemperatuur behouden blijft. Zo is het ook tijdens warme zomerdagen heerlijk vertoeven in je woonkamer, werkkamer of slaapkamer.

Airco in de slaapkamer

Speciaal voor toepassing in de slaapkamer hebben sommige van onze Samsung airconditioners de Good Sleep-functie. Deze functie zorgt voor de meest optimale slaaptemperatuur. Samsung heeft hiervoor grondig onderzoek verricht en hiermee een ideaal klimaatprogramma voor de nacht ontwikkeld. Hierbij werd zelfs rekening gehouden met de verschillende stadia die een mens tijdens het slapen doorloopt, zodat de temperatuur in elk slaapstadium comfortabel is.

Hoe werkt de Good Sleep-functie?

Wanneer de Good Sleep-functie van de airco ingeschakeld is blijft je slaapkamer op de ideale temperatuur, waardoor jij lekkerder slaapt. Tijdens de eerste fase, de Falling Asleep-modus, brengt een snelle koeling de lichaamstemperatuur in balans, waardoor je snel in een diepe slaap valt. Tijdens deze essentiële fase van de slaap komen je hersenen tot rust en herstelt je lichaam van de dag. De Sound Sleep-modus is de volgende fase en houdt de huidtemperatuur op een bepaald gemiddelde, waardoor je niet middenin de nacht wakker wordt van de warmte. De Wake Up-modus is de laatste fase, en is zo geprogrammeerd dat je lichaamstemperatuur stijgt om de stofwisseling te versnellen. Hierdoor ontwaak je met een fris gevoel.

De Samsung Good Sleep-functie is onder anderen toegepast in de Wind-Free™ wandmodellen Comfort en Elite en de Cebu.

Een airco voor elke toepassing

Van den Broek Installatiewerken heeft een ruime keuze airconditioners. Voor een kleine kamer tot grote ruimtes, met of zonder smartphonebediening, maar steevast energiezuinig. Er is dus altijd een airco die bij jouw situatie en budget past.

Bel ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte op 076 5020 789 en ervaar zelf binnen de kortste keren het heerlijke comfort van airconditioning.

Van den Broek Installatiewerken – Optimaal klimaat door verwarmen en koelen

Direct sparren over onze mogelijkheden?

Scroll naar boven