Eindelijk koel

Wil je tijdens de warme zomerdagen ook lekker koel wonen of werken? Met een stille en compacte airco in je woonkamer, slaapkamer of kantoor kun je eindelijk weer lekker bijkomen, heerlijk slapen of juist uitermate productief zijn.

Comfortabel koelen

In ons ruime assortiment van Samsung airconditioners vind je verschillende types die de koele lucht geleidelijk verspreiden, zonder dat hierbij het gevoel van tocht optreedt. Deze geruisloze technologie zorgt ervoor dat de temperatuur in de ruimte constant en comfortabel blijft.

Een airco voor één ruimte

Voor het koelen van één ruimte kies je voor een vaste airconditioning die uit een binnen- en een buitenunit bestaat. De stille binnenunit van zo’n single split airco wordt meestal aan een wand of boven een deur gemonteerd. De buitenunit, die wat meer geluid maakt, komt buiten aan de gevel of op een plat dak. Een bijkomend voordeel van een split airco is dat deze zowel kan koelen als verwarmen. Daarnaast is dit type airconditioning energie-efficiënt en heeft het meer vermogen dan een mobiele airco. Hierdoor kunnen er ook grotere ruimten goed gekoeld worden.

Een airco voor meerdere ruimten

Als je in meerdere ruimten van het comfort van een airconditioning wilt genieten, dan kies je voor een multi split airco. Hierbij worden meerdere binnenunits aan één grotere buitenunit gekoppeld. De binnenunits zijn afzonderlijk van elkaar te bedienen, zodat je in elke ruimte het optimale klimaat kunt bereiken.

Wij adviseren je graag bij het kiezen van de airco die bij jouw situatie past. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak in onze showroom.

Kies voor een Airco

Wanneer u kiest voor een airco neemt dit een aantal voordelen met zich mee. Wij sommen er een aantal voor u op.

Direct sparren over onze mogelijkheden?

Scroll naar boven