Geniet van de zon

Wil je ook profiteren van zonnepanelen waardoor je minder stroom af hoeft te nemen van je energieleverancier? Daarmee zet je gratis zonne-energie om in stroom en dat scheelt flink op je energierekening.

Advies over zonnepanelen

Wij kunnen snel beoordelen of jouw woning of bedrijfspand geschikt is voor de installatie van zonnepanelen. Ook kunnen we bepalen hoeveel je er nodig hebt en wat de kosten van de complete installatie is.

Verschillende soorten zonnepanelen

Momenteel zijn er vier gangbare soorten op de markt. De verschillen zitten in de aanschafprijs en in het rendement. Hier geldt: hoe hoger de prijs, hoe hoger het rendement en hoe lager de degradatie van opbrengst. Welke bij jou past is dus afhankelijk van jouw wensen, je budget en het oppervlak en vorm van jouw dak.

Terugverdientijd

Gemiddeld heeft een zonnepaneleninstallatie een levensduur van 25 jaar, maar ligt terugverdientijd van je investering een stuk lager. Daarom is het niet alleen interessant voor het milieu, maar zijn zonnepanelen ook financieel interessant. Vooral in deze tijd met de minimale spaarrente.

Wil jij ook bijdragen aan minder CO2-uitstoot en besparen op je energierekening? Bel of mail ons dan voor een afspraak in onze showroom.

Bespaar op kosten

Wanneer u kiest voor zonnepanel neemt dit een aantal voordelen met zich mee. Wij sommen er een aantal voor u op.

Direct sparren over onze mogelijkheden?

Scroll naar boven