Experts voor een comfortabel binnenklimaat

Als team van Van den Broek Installatiewerken willen wij maar één ding, en dat is mensen uit de regio blij maken met een comfortabele en liefst duurzame klimaatinstallatie die perfect werkt. Daarom installeren wij alles zelf. Hierdoor hebben we de controle op de kwaliteit van de gehele installatie en garanderen jou dus dat alles op en top geregeld is. In onze ogen zijn er namelijk teveel klimaatinstallaties waarbij de investering, maar ook de duurzame kenmerken niet optimaal benut worden.

Betrokken en bekwaam

Eigenaar Charles van den Broek is een echte rastechneut en is bij ieder project persoonlijk betrokken. Hij zorgt ervoor dat alle installaties volgens zijn hoge norm aangelegd en onderhouden worden. Maar ook na de oplevering van jouw installatie zorgt hij ervoor dat er nog nazorg wordt verricht. Vooral bij warmtepompinstallaties is het namelijk goed om een bepaalde periode te finetunen, zodat jij kunt vertrouwen op verwarming en koeling op het moment dat het nodig is. Met onze jarenlange ervaring met warmtepompen durven wij te zeggen dat wij daarin echte experts zijn.

Erkend installateur

Als erkend installateur binnen Techniek Nederland (voorheen UNETO-VNI) ben je verzekerd van een betrouwbare en veilige installatie. Je ziet ons vooral in de luxere woningbouw, maar wij verzorgen ook installaties in bedrijfsgebouwen, en utiliteits- of renovatieprojecten. Met een optimale combinatie van materialen, apparatuur en vakmanschap is elke installatie die door ons aangelegd is precies zoals je het verwacht: comfortabel en perfect functionerend.

Wil jij ook genieten van een comfortabel binnenklimaat waarbij jij je geen zorgen hoeft te maken over de installatie? Bel of mail ons dan voor een afspraak in onze showroom.

Met vriendelijke groet,

Team Van den Broek Installatiewerken

Direct sparren over onze mogelijkheden?

Scroll naar boven